Kleding bedrukken Nijmegen

Kleding bedrukken in Nijmegen

Bij De Gekko’s bedrukking kunt allerlei soorten kleding bedrukken in Nijmegen. Zo zijn er verschillende ontwerpen in onze online shop te vinden voor uw collega die een jubileum viert, uw vader die Abraham heeft gezien en 50 is geworden, of uw beste vriendin die in het huwelijksbootje gaat stappen en nog een laatste keer gaat genieten van een vrijgezellenweekend. U heeft een ruime keuze uit onze kledingcollectie in verschillende stijlen, kleuren en maten. Met uw eigen creativiteit of onze standaard ontwerpen kunt u een keuze maken voor een mooi en verrassend gepersonaliseerd cadeau. Kleding laten bedrukken in Nijmegen was nog nooit zo leuk!

Eigen ontwerp kleding bedrukken in Nijmegen

Naast ons vaste assortiment bedrukte kleding is het ook heel eenvoudig om zelf aan de slag te gaan en het kledingstuk van uw keuze te laten bedrukken met uw eigen ontwerp. Om dit te kunnen doen volgt u een paar eenvoudige stappen, en als u tevreden bent over het resultaat dan kunt u dit direct bij ons bestellen. Of u nu één shirt wil bedrukken in Nijmegen of professionele bedrijfskleding wilt laten maken, het behoort allemaal tot de vele mogelijkheden die wij u bieden. Wanneer u een eigen ontwerp wil laten bedrukken dan kiest u eerst het juiste kledingstuk. Maak een keuze uit de vele maten en kleuren en geef daarna aan hoe u wilt dat wij deze kleding bedrukken in Nijmegen. Van grappige en ontroerende teksten tot bedrijfslogo’s en mooie foto’s die fijne herinneringen oproepen, alles is mogelijk!

Tips voor een scherp resultaat

De Gekko’s bedrukking is uw betrouwbare en creatieve partner als het gaat om het bedrukken van kleding in Nijmegen. Wij werken graag met u samen om tot het beste resultaat te komen. Wij raden u altijd aan om de maximale grootte van de bedrukking aan te houden. Zo ziet u duidelijk de boodschap of het logo en valt deze niet weg. Verder is het raadzaam om de teksten of afbeeldingen aan te leveren als een .PNG bestand met een minimale resolutie van 300dpi. Hiermee zorgt u er namelijk voor dat er geen andere achtergrond wordt meegedrukt op het kleidingstuk van uw keuze en bent u ervan verzekerd van een uitstekende scherpte van de tekst of afbeelding. Dit geldt voor al onze bedrukkingen, of u ons nu shirts voor een vrijgezellenfeest of bedrijfskleding in Nijmegen wilt laten maken.

Kleding bedrukken Nijmegen

Online bestellen is heel eenvoudig

U kunt zeer gemakkelijk uw bestelling plaatsen op onze landelijke website. De Gekko’s bedrukking biedt u een uitgebreide collectie aan kledingstukken om te bedrukken in Nijmegen en hier kunt u eenvoudig aangeven wat de bedrukking zou moeten zijn. Ook kunt u shirts en bedrijfskleding laten bedrukken in Nijmegen. Als u uw keuze heeft gemaakt, gaan wij direct voor u aan de slag voor een prachtig resultaat.