Een shirt bedrukken in Nijmegen

Heeft u een mooi en verrassend cadeau nodig voor uw collega die met pensioen gaat, uw neefje die jarig is of heeft u shirts nodig met uw bedrijfslogo of slogan? Dan kunt u heel eenvoudig uw shirt laten bedrukken vlakbij Nijmegen, bij De Gekko’s bedrukking. U kunt kiezen uit een ruim assortiment shirts in verschillende maten, kleuren en stijlen. Daarbij kunt u uw volledige creativiteit gebruiken om een opdruk te verzinnen voor het shirt, of u kunt kiezen uit de selectie die wij alvast voor u bedacht hebben. Voor een shirt bedrukken in Nijmegen heeft u bij ons eindeloos veel mogelijkheden, neem gerust contact op om ze door te spreken!

Eigen ontwerp shirt bedrukken in Nijmegen

U kunt naast ons eigen assortiment voorbedrukte shirts ook kiezen om een eigen ontwerp op een shirt te laten bedrukken in Nijmegen. Het proces om dit te laten doen is heel eenvoudig. U kiest uit onze collectie een shirt dat bij u past of dat u graag cadeau wilt doen. Na deze keuze geeft u aan welke tekst, foto of logo u op het shirt bedrukt zou willen hebben. U kunt kiezen voor een grappige tekst voor een verjaardag of een vrijgezellenfeest, maar u kunt ook uw bedrijfslogo op het shirt laten bedrukken. Zeker deze laatste optie is een goede keus voor organisaties die bedrijfskleding willen laten ontwerpen.

Tips voor een geweldig ontwerp

De Gekko’s bedrukking helpt u graag om uw shirt te laten bedrukken in Nijmegen. U kunt dus ook bij ons terecht voor tips en tricks als het gaat om een mooi, grappig of zakelijk ontwerp die u laat drukken op het shirt van uw keuze. Wij raden u aan om altijd het maximale bedrukbare oppervlakte te benutten. Zo krijgt u het duidelijkste en mooiste resultaat. Het is dan wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de afbeelding die u wilt laten bedrukken een resolutie heeft van minimaal 300dpi. Zo bent u verzekerd van een scherpe afbeelding en hoogwaardige kwaliteit. Kies verder altijd voor een .PNG bestand wanneer u een afbeelding wilt laten bedrukken. Hier is namelijk geen extra achtergrond op te zien en zo loopt de afbeelding mooi over in de kleur van uw shirt.

Shirt bedrukken Nijmegen

Online bestellen is heel eenvoudig

In onze fysieke winkel kun u de shirts laten bedrukken in Nijmegen, maar het kan ook door middel van het plaatsen van een bestelling op onze website. Onze website is zeer overzichtelijk en toont de ruime keuze uit ons assortiment. U kiest een prachtig shirt en geeft aan wat u bedrukt wilt hebben, dan gaan wij voor u aan de slag. Ook voor alle andere soorten kleding bedrukken in Nijmegen en zelfs voor de meest professionele bedrijfskleding in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten? Neem even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.