De mooiste bedrijfskleding in Nijmegen

Het hebben van professionele bedrijfskleding die direct uitstraalt waar u als organisatie voor staat is momenteel ontzettend belangrijk. U wilt opvallen tussen alle standaard bedrijfskleding. Wanneer u kiest voor De Gekko’s bedrukking zorgen wij voor bedrijfskleding in Nijmegen die op maat is gemaakt en er zeer professioneel uitziet. Door bijvoorbeeld uw logo te bedrukken op borsthoogte of uw slogan te plaatsen op de rugzijde laat u in een oogopslag zien wie u bent als bedrijf en waar u voor staat. Of het nu voor de vakmensen op straat is of voor uw personeel achter de bar. Er is bij ons van alles mogelijk op het gebied van bedrijfskleding in Nijmegen, bekijk onze website of kom langs om onze items te bekijken!

Een professionele uitstraling voor uw bedrijf

Of u nu verschillende soorten kleding of alleen een shirt wil bedrukken in Nijmegen, wij zorgen ervoor dat het er professioneel uitziet en u met trots uw organisatie kunt uitdragen. U kunt een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment bedrijfskleding in Nijmegen. Daarbij heeft u ook de keuze tussen veel verschillen maten, pasvormen en kleuren. Of u nu wilt gaan voor een chique uitstraling of een lekker informeel shirt, het is allemaal mogelijk. Daarbij kunt u heel eenvoudig uw tekst of afbeelding aanleveren om te laten bedrukken. Zo staat uw bedrijfslogo of slogan prachtig centraal en worden uw medewerkers een wandelende reclame. Dat is nog eens een stuk goedkoper dan vele andere reclame-uitingen. Uw personeel zal zich zeer content voelen met onze professionele bedrijfskleding uit Nijmegen, die er niet alleen mooi uitziet maar ook erg comfortabel zit.

Bedrijfskleding Nijmegen

Tips bij het bedrukken van kleding

Wanneer het aankomt op kleding bedrukken in Nijmegen is ervaring een van de sleutels tot een mooi resultaat. Daarom helpen wij bij De Gekko’s bedrukking graag met het ontwerp. Onderstaand alvast een aantal tips:

  • Kies voor een zo groot mogelijke bedrukking
  • Gebruik voor afbeeldingen alleen hoge kwaliteit van 300 dpi
  • Gebruik een PNG bestand wanneer je een vrijstaande vorm wilt laten drukken 

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet direct weet wat dpi is of wat het verschil tussen PNG, JPG, PDF of een ander bestandstype is. Neem gerust contact op zodat u uw vragen kunt stellen en wij u kunnen adviseren. Wat voor ontwerp u ook in gedachten heeft, wij helpen graag vanuit onze kennis en expertise om uw ontwerp om te zetten naar een goed resultaat. Ook al blijft inhoudelijk uw ontwerp hetzelfde, een goede voorbereiding in het bestand kan een wereld van verschil zijn op uw uiteindelijk bedrukte shirt.